Mega Joker Online

Mega joker

Siden dag en har det vist seg at det skulle være to spilleautomater som skulle kjempe side om side om å bli den mest populære spilleautomaten i Norge. Mega Joker er en av dem. Selv om den på et generelt grunnlag har tapt mot sin storebror Jackpot 6000, har Mega Joker en diger fanskare i det ganske land.

Mange mener at Mega Joker er den beste norske spilleautomaten, fordi det visstnok er større utbetalinger, og oftere gevinst. Vi understreker at dette ikke er noe vi kan bevise på noen som helst måte, men vår logikk slenger seg likevel med i påstanden. Mega Joker er en god spilleautomat, og mange nordmenn elsker å spille på den. Det er noe spesielt med denne automaten som ingen annen spilleautomat noen gang klarer å konkurrere mot.

Spill Mega Joker gratis for å se om dette virkelig er en spilleautomat som er god nok for sitt rykte. Kanskje har du lyst til å teste den opp mot Jackpot 6000, for å se hvilken spilleautomat du vil foretrekke. Selv om du ikke vil vinne penger på å spille på disse to automaten gratis, får du heller se på dette som et steg i retning av penger. Man spiller mer riktig på en automat man trives på, enn på en automat man egentlig ikke liker.