Norske Automaten Super Nudge 600

Super Nudge 6000 ble lansert så seint som i 2010, og det var jo bare et spørsmål om tid før denne fantastiske automaten skulle dukke opp også på nettet. Tidligere het denne slotmaskinen Big Timer, og var en stor suksess blant det norske folk. Mye av grunnen til at den ble så populær, og ikke minst mye av grunnen for navnet den fikk på nett, var at man her kunne nudge opp eller ned når et spin var ferdig. På den måten kunne man treffe tre på rad og fortsatt få gevinst, selv om spinnet i seg selv ikke ga noe.

Spilleautomaten ble lansert for første gang hos Norgesautomaten, og viste allerede fra dag en at den var en norgesautomat verdig. Selv om den kanskje ikke er den mest populære spilleautomaten på nett, har den allerede bemerket seg kraftig, og det er ikke mange norske spilleautomater som klarer å måle seg.

I tillegg er automaten også en av de mest underholdende spilleautomatene for gratis spill! Prøv SuperNudge 6000 gratis nå, slik at du får prøve, eller kanskje gjenoppleve hvordan det var å spille på selveste Big Timer. Vi ønsker dere alle lykke til, og håper alle får et underholdende opphold ved spill på norske spilleautomater!